KOZYATAĞI SÜMKO SİTESİNDE EVİNİZİ, OFİSİNİZİ SATMAK YA DA KİRALAMAK İÇİN İŞİN UZMANINI TUĞBA YILMAZ'ı ARAYIN...506 860 97 34...

13 Temmuz 2014 Pazar

Ofis Kiralamasında Metroya Yakın Yerler Ön Planda

İstanbul'da, ofis kiraları artıyor




İstanbul ofis piyasası son yıllarda yatırım açısından son derece önemli bir enstrüman haline geldi. Özellikle karma yatırımların gözde olduğu İstanbul'da, ofis kiralarının da günden güne artması dikkat çekiyor.
REIDIN Kıdemli Analisti Orhan Vatandaş, değişik ölçeklerde ve bölgelerde Kiralama işlemlerinin gerçekleştirildiğini belirterek, şunları söyledi: "2009 1. çeyrek başlangıçlı İstanbul Kira Değer Endeksi incelendiğinde, geçen 5 yıllık süreç içerisinde İstanbul geneli endeks değerinin üst fiyat segmentinde 112.70'e, alt fiyat segmentinde ise 118.41'e kadar ulaştığı görülüyor. Alt fiyat ofis segmentinde son 5 yıllık süreçte en çok artışının ise Kozyatağı bölgesinde yaşandığını görüyoruz. Özellikle yeni gelişen Metro ağlarına yakın bölgelerde kurulan yeni ofis bölgelerinin son dönemlerde İstanbul ofis pazarına dahil olmalarıyla birlikte, genel anlamda rekabet yaratarak bölgesel bazda endeks gelişim dinamiklerine ayrı bir ivme katabileceklerini söyleyebiliriz. 

Kaynak:Sabah 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KAR MANZARALI SÜMKO

KAR MANZARALI SÜMKO

SÜMKODAN KAR MANZARALARI

SÜMKODAN KAR MANZARALARI

Sümko Sitesini Nereden Biliyorsunuz??

GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ TUĞBA YILMAZ...506 860 97 34...

SÜMKO KAR

SÜMKO KAR

MUTLU YILLAR

MUTLU YILLAR
2013

SÜMKO DA KIŞ

SÜMKO DA KARLI YOLLAR

SÜMKO DA KARLI YOLLAR